Hvem er jeg?

Hej derude!

Mit navn er Linnea, jeg er 24 år og hestepige på fuldtid. Jeg arbejder på et stutteri der avler springheste, og har været der siden 2014. Her passer jeg føl, ungheste og avlshopper sammen med resten af teamet – vi sørger for, at føllene kommer sikkert til verden, og får en god opstart på livet som kommende konkurrencespringheste.

I min fritid har jeg selv to dejlige heste: En 1-års hingsteplag ved navn Figaro K – en frisk og glad lille skimmel fyr med masser af mod på verden. Figaro har jeg selv avlet, og han skal på sigt blive min nye ridehest.

Figaro, her omkring 14 dage gammel

Så har jeg Belli Ask, en 5-års hoppe jeg købte i slutningen af maj 2022. Vi er først lige ved at lære hinanden og kende – og så alligevel ikke, da jeg selv tog imod hende da hun blev født, og har passet hende gennem størstedelen af hendes liv. Det er dog noget lidt andet at fungere sammen som ekvipage, og vi arbejder på snart at blive klar til at komme ud på stævnebanerne!

 

Og hvad så når jeg ikke arbejder, rider eller passer mine egne heste? Så er jeg aktiv i Ung i Dansk Varmblod, hvor vi afholder kurser og andre hyggelige arrangementer, samt deltager i VM for Ungavlere der afholdes hvert andet år. I går turen til Ermelo i Holland, hvor jeg sammen med 3 andre udgør Dansk Varmblods seniorteam.

 

Det var kort om mig og mine heste – hestene skal jeg nok fortælle mere om løbende!